Νοέμβριος 2015
Αποτελέσματα αναζήτησης : To CDO προτείνει
  • Ευέλικτοι χώροι εργασίας... και συνεργασίας
    Προσφορά για τους αποφοίτους μας ή για άτομα που αυτοί θα συστήσουν ο πρώτος μήνας συνεργασίας - απασχόλησης χώρου εργασίας παρέχεται δωρεάν. Δείτε μέσα στο κείμενο αναλυτικότερα για τους χώρους εργασίας που έχουν δημιουργηθεί από τον απόφοιτο Γιάννη Παπαδογιάννη'95.

    Απρίλιος 2016
  • Συνεργασία με το CDO για μαθητεία
    Εθελοντική εργασία στο Career Development Office, για οργάνωση επαφών με αποφοίτους και εκδηλώσεων με επαγγελματικό περιεχόμενο. Τρίμηνη συνεργασία με οφέλη και μαθησιακό ορίζοντα.

    Μάρτιος 2016
  • Στρατηγική αναζήτησης εργασίας
    Η αναζήτηση εργασίας είναι full time εργασία, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Αυτό που έχει αλλάξει ριζικά, εκτός από την αγορά την ίδια - σε παγκόσμιο επίπεδο - είναι ο τρόπος που αναζητούμε εργασία.

    Φεβρουάριος 2016
  • Ένα βιβλίο κάθε μήνα...
    Μέσα στις πρακτικές εμπνευσμένων ηγετών, και απλών, ευτυχισμένων και επιτυχημένων ανθρώπων συγκαταλέγεται η ανάγνωση βιβλίων και η διεύρυνση των οριζόντων τους, εντός και εκτός επαγγελματικού πεδίου γνώσης.

    Φεβρουάριος 2016
  • Ένα βιβλίο, χίλιες εικόνες
    Το βιβλίο είναι εμπειρία. Το βιβλίο είναι ταξίδι. Το βιβλίο είναι ανοιχτός ορίζοντας και μικρός θησαυρός! Απολαύστε τα στις διακοπές σας και χαρίστε τα σε φίλους και συγγενείς. Μπείτε μέσα στο πνεύμα τους και ζήστε τη μαγεία τους. Ταξιδέψτε μέσα από τον δικό σας χώρο, ή όποιον άλλον χώρο σας εμπνέει.

    Δεκέμβριος 2015
  • Εθελοντισμός - πηγή ζωής και δύναμης
    Σας προτείνουμε να 'εκτεθείτε' στον εθελοντισμό, να δείτε πως δουλεύει, να πάτε σε έναν οργανισμό από τους τόσους που χρειάζονται εθελοντές και να προσφέρετε τις ώρες σας, τη γνώση σας, την έμπρακτη βοήθειά σας.

    Νοέμβριος 2015

  • Δικτύωση, επαγγελματισμός, εθελοντισμός, δράση μέσα από πληθώρα συναντήσεων με αποφοίτους 3 χρόνια εκδηλώσεων, σεμιναρίων, συναντήσεων και διασυνδέσεων που έχουν απόδοση και εξέλιξη για τους αποφοίτους είναι για εμάς η καλύτερη ένδειξη πως το γραφείο επαγγελματικής ανάπτυξης έπρεπε να ξανα-δημιουργηθεί. Θα σας δούμε όλους την Πέμπτη 22.10 στις 7.30μμ εδώ, στον ΣΑΚΑ.

    Γενέθλια CDO, Οκτώβριος'15
  • Επαγγελματικά αναγνώσματα
    Το CDO - με κίνητρο το ενδιαφέρον πολλών αποφοίτων - αναζήτησε και βρήκε βιβλίο με εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα numerical και cognitive assessments που χρησιμοποιούν πολλοί οργανισμοί ως εργαλείο αξιολόγησης υποψηφίων για πρόσληψη.

    Σεπτέμβριος 2015
  • Η πληροφορία όπως την θέλουμε
    Το CDO μαθαίνει και σας ενημερώνει. Η ReportBrain κάνει επεξεργασία της πληθώρας πληροφοριών που είναι διαθέσιμες ανά τον κόσμο, και τις μετατρέπει σε χρήσιμες αναφορές/reports με πεδία που ορίζουμε ως σημαντικά για εμάς. Το CDO ήδη κάνει χρήση της δοκιμαστικής περιόδου που προσφέρει η εταιρεία.

    Σεπτέμβριος 2015
  • Capital Link CSR in Greece, Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
    Ο ΣΑΚΑ για άλλη μία χρονιά στηρίζει το Capital Link CSR in Greece, στο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Κοινωνία», την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton.

    Ιούνιος 2015
  • CVfromGreece, συνέντευξη
    Μία σημαντική και οργανωμένη ενέργεια για να στηρίξει την εξωστρέφεια των Ελλήνων παγκοσμίως.

    Μάϊος 2015
  • Διαβάζω - Μελετώ - Ερευνώ
    Έρευνα για την διαφυγή ταλέντου από την Ελληνική αγορά, από την ICAP People Solutions Greece. Young talented Greeks abroad survey 2015.

    Μάϊος 2015
  • Family Business Forum, KPMG
    Το Career Development Office σας ενημερώνει για το 1st Family Business Forum που οργανώνει η KPMG. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί 26 Μαΐου 2015, στην Αίγλη Ζαππείου, και αφορά στην οικογενειακή επιχειρηματικότητα.

    Μάϊος 2015
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: